Filter Esports Prime icon
Pokémon UNITE onderdeel van Pokémon World Championships 2022

Pokémon UNITE onderdeel van Pokémon World Championships 2022

14 January 2022
Geschreven door aerox

Pokémon UNITE blijft een populair spel en dat heeft zich nu uitbetaald. Volgens TiMi Studio Group, de ontwikkelaar van de game, is het spel uitgekozen om onderdeel te worden van de Pokémon World Championships 2022. Teams krijgen de mogelijkheid om binnenkort het tegen elkaar op te nemen. De beste teams worden uitgenodigd om het in augustus van dit jaar af te reizen naar het wereldkampioenschap.

Als gevolg van de aankondiging laat TiMi ook weten dat het bezig is met het ontwikkelen van een nieuwe modus die speciaal voor toernooien is opgezet. Deze modus is “ontwikkeld om een eerlijk speelveld te ontwikkelen voor alle deelnemers, ongeacht het niveau van items dat ze vasthebben.” Wanneer deze nieuwe modus in het spel komt, is onbekend. Echter, TiMi geeft aan dat het binnenkort met meer informatie komt omtrent deze update.

Nieuwe talen

TiMi zet verder in op esports door ook meer talen te introduceren waarmee spelers kunnen spelen. Het doel is om de populariteit over de wereld te vergroten. “Vroeg in dit nieuwe jaar zal Pokémon UNITE geüpdatet worden om Bahasa Indonesia, Braziliaans-Portugees, Hindi, Russisch, Thais en Turks te ondersteunen”, aldus de ontwikkelaar. Ook hier is geen specifieke datum bekend, maar het ligt in de lijn der verwachtingen dat dit ongeveer gelijktijdig met de nieuwe toernooimodus zal worden uitgebracht.

Afbeelding: The Pokémon Company
Er zijn voorlopig geen wedstrijden